Over ons

Marije Weeink

Aangenaam kennis te maken!

Wij zijn Marije en Marina, de meiden van Groen&Wel.

Sinds onze gouden ontmoeting in de buurtmoestuin in het Robsonpark te Enschede, zetten wij ons op duurzame en sociale wijze in om meer groen te realiseren ten behoeve van het welzijn van onze medemensen.

Missie & Visie

Wij geloven in de eigen kracht van mensen en bieden middelen aan om het eigen welzijn te onderhouden of verbeteren.

Door meer groen te realiseren in de zorg, de wijk en aan huis, willen wij iedereen om ons heen de mogelijkheid bieden om de positieve effecten van groen te ervaren en meer verbinding te ervaren met elkaar, de natuur en de eigen mogelijkheden!

Onze achtergrond

Wij kennen allebei een achtergrond in de zorg (SPH, PMT, Psychiatrie, ouderenzorg, (L)VGZ) en hebben daarmee ervaring in het omgaan met verschillende doelgroepen en kennis van begeleidingskunde en agogiek. Daarnaast hebben wij de cursus Square Foot Gardening gevolgd en zijn zodoende beide in het bezit van het SFG-certificaat.

Lokaal & Sociaal

Wij investeren onze tijd en energie het liefst zo lokaal mogelijk. We geloven in kleinschaligheid en de kracht van de gemeenschap en willen deze dan ook ten volle ondersteunen.

Kwaliteit van leven staat bij ons centraal, de mate van duurzaamheid en maatschappelijk rendement bepaalt in grote mate onze richting.

Doe met ons mee!

We hopen dat onze producten u helpen bij het realiseren van meer groen in de zorg, de wijk en aan huis!

Marina Hirschler