Coming soon...

Blog page

We zijn weer druk aan het ontwikkelen: na ons boek is er een nieuw ‘kindje’ op komst….

Ons doe-het-zelf-pakket!

Vanuit onze opgedane kennis, ervaring en ontwikkelde producten, werken we op dit moment aan een ‘Doe-Het-Zelf-Pakket’ voor groepsprojecten. Het wordt een handzaam pakket (past net niet door de brievenbus) ter ondersteuning van iedereen die aan de slag wil met een groepsproject in de zorg of in de wijk! Het pakket bevat onder andere een boek, een grote moestuinkalender, een mooie en ondersteunende serie posters, een paar leuke en handige extra’s en voor wie wil een constructiebeschrijving van onze moestuinbakken!

Onze missie

Waarom een doe-het-zelf-pakket? Onze missie is nog altijd om lokaal en sociaal te ondernemen. Nu we opdrachten krijgen uit andere delen van het land, zijn we vanuit deze waarden aan het nadenken gezet over ons aanbod. Interesse voor onze bakken in Utrecht is geweldig nieuws, maar om met onze lokaal vervaardigde moestuinbakken op en neer naar Utrecht te tuffen voelt niet goed…

Bovendien krijgen we vaak de boodschap: “mooi idee die bakken, in onze houtwerkplaats is er iemand die het geweldig vindt om ze zelf te gaan maken” of “een moestuinbak? Die draai ik zelf wel even in elkaar!”. En zo mag het ook zijn. Want: hoeveel genoegdoening geeft het als je je eigen gemaakte bakken in huis hebt staan? Het levert een prachtige stukje eigenaarschap op als een groep cliënten zelf aan de slag gaat en zo van begin tot eind hun eigen groenproject realiseert!

Kwaliteit en veiligheid zijn echter erg belangrijk en kenmerken onze bakken. Om die reden hebben we ervoor gekozen een constructiebeschrijving beschikbaar te stellen. Hiermee helpen we anderen een eindje op weg, stimuleren we lokale productie en waarborgen we toch de kwaliteit en veiligheid! Onze eigen bakken houden we lekker lokaal binnen de regio.

Ons doe-het-zelf-pakket is dus het meest gevraagde en eigenlijk ook gehele aanbod in één pakket, waarmee je zelf aan de slag kunt! In elke zorginstelling en binnen ieder wijkproject. Geheel in lijn met onze missie: door middel van groen de participatie en zelfredzaamheid vergroten van onze medemensen, zo wijd verspreid en duurzaam mogelijk!

Onze eigen winkel!

Een andere leuke ontwikkeling is dat we binnenkort onze eerste eigen winkel openen op onze website! In onze webwinkel kun je onze verschillende producten bekijken en is het mogelijk om snel en simpel een bestelling te plaatsen!

Voorlopig is de webwinkel nog even onder constructie. We geven een seintje zodra we geopend zijn!