Een geslaagde bevalling: ons boek is nu verkrijgbaar!

Blog page

Na een supergeslaagde crowdfundcampagne en een heleboel aanpassingen later, is ie er dan: ons boek! Helemaal naar onze zin en compleet met uitvouwbare zaai- en plantkalender. We zijn blij, trots en dankbaar voor iedereen die ons heeft gesteund en gepromoot. We hebben in totaal 400 boeken kunnen laten drukken, waarvan inmiddels al ruim de helft verkocht is!!

Sinds onze campagne worden we elke week één of meerdere keren gebeld of gemaild met een boekbestelling of een verzoek om contact vanuit de media of een zorgorganisatie! Geweldig wat het boek teweeg brengt!

Deze week zijn we druk met het gereed maken van de tegenprestaties voor de mensen die onze campagne gesteund hebben: bedankkaartjes schrijven, boeken signeren, pakketjes maken.. Heerlijk om te doen nu het harde werken aan het boek erop zit. Ondertussen blijven de boekbestellingen binnendruppelen.

Enkelen hebben hun tegenprestatie al in huis ontvangen en de komende week kan de rest deze ook verwachten. Nu onze boeken daadwerkelijk in de handen van de gebruikers komen, zijn we erg nieuwsgierig naar ieders reactie, want het gaat er natuurlijk om wat men met het boek kán in de praktijk! Of het ook echt zo behulpzaam is als wij dénken!

Als je je ervaringen met ons wil delen, dan horen we dat graag!

 

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.