In verwachting van... ons boek! Bekijk onze campagne!

Blog page

We hebben toch maar de stoute schoenen aangetrokken… Wat begon als een draaiboek voor onze klanten in de zorg, is uitgegroeid tot een handboek voor alle mensen in Nederland, jong of oud, in een rolstoel of psychisch beperkt, met de wens om te moestuinieren.

Met ons boek laten we zien hoe de moestuin kan worden ingezet om je eigen welzijn te versterken. We beschrijven hoe je moestuiniert als je te maken hebt met een lichamelijke of geestelijke beperking. Het boek is ook gericht aan begeleiders, vrijwilligers en/of mantelzorgers.

Het boek is eenvoudig geschreven, zodat het goed leesbaar is voor zoveel mogelijk mensen. Bovendien staat het boordevol plaatjes en foto’s. Superhandig om samen gebruik van te maken of zelfstandig!

En er zijn twee hele leuke karakters ontstaan… vinden wij zelf 😉 Deze zijn terug te zien in het boek.

Nu willen we graag zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met het boek! Daarvoor hebben we een crowdfundingcampagne in touw gezet. Deze is te volgen op www.doorgaan.nl. We zouden het geweldig vinden als je even de tijd neemt om ons filmpje te bekijken! Als je hier klikt, kom je er direct!

Kijk ook op onze Facebookpagina! Je doet ons een plezier door ons te liken of te delen!

Samen maken we het mogelijk dat IEDEREEN tuiniert!