Matchen op de Beursvloer!

Blog page

Op 28 november vond in de Grolsch Brouwerij de Beursvloer editie 2014 plaats! Groen&Wel was erbij en maakte allerlei mooie matches met maatschappelijke organisaties in Enschede!

Want dat is de bedoeling van de Beursvloer: ondernemers uit Enschede bieden gratis hun diensten en producten aan om daarmee te voorzien in een behoefte van een stichting of organisatie.

75 bedrijven en 75 organisaties hadden die avond 1,5 uur de tijd om matches te maken. Zodra er een match werd gemaakt, werd de waarde van het aanbod door een notaris vastgesteld. Aan het eind van de avond bleek er voor meer dat twee ton aan producten en diensten te zijn weggegeven!

Een geweldige manier om elkaar te helpen en te ontmoeten! Organisaties kunnen zo kleine en grote sprongen maken in hun doelstellingen.

Wij hebben Roessingh advies & workshops aangeboden rondom de aanleg van een moestuin, Jeugdtuinen Noord blij gemaakt met een adviesgesprek en Alifa laten wij kennis maken met onze mogelijkheden voor ouderen in de wijk!

Het was een avond vol ontmoetingen, positieve intenties, gezelligheid en gekkigheid! Veel medewerkers van stichtingen en organisaties hadden hun best gedaan om de aandacht van de ondernemers te trekken! Zo maakten wij een match met Pipi Langkous! (Inge Habets; OCR).

Lees hier het artikel in de weekkrant van Enschede met onze foto!