Verras moeder met een moestuinboek vol handige tips & trics!

Blog page

A.s. zondag 8 mei is het Moederdag, de dag om onze mama’s in het zonnetje te zetten! Met het heerlijke zonnige lenteweer moet dat zeker lukken.

Tuinieren is niet voor iedereen vanzelfsprekend. De één voelt zich beperkt vanwege gebrek aan groene vingers. De ander vanwege lichamelijke klachten.

Toch willen wij dat het voor iedereen mogelijk is om te tuinieren. Want bezig zijn met groen, in de buitenlucht, geeft je een heerlijk gevoel. Je knapt er geestelijk en fysiek van op. En de gezonde, zelfgekweekte oogst, smaakt natuurlijk veel lekkerder dan groenten, kruiden of fruit uit de supermarkt.

Gaat uw of jouw moeder graag de tuin in, maar voelt ze zich beperkt in het tuinieren zelf? Met ons boek in handen kan ze altijd aan de slag. Het boek beschrijft de methode waarin je in verhoogde moestuinbakken tuiniert. Bovendien is de methode vereenvoudigd, waardoor ook mensen zonder groene vingers er mee aan de slag kunnen.

Speciaal voor Moederdag hebben wij een leuke actie bedacht: u of jij kunt tót 8 mei ons boek bestellen met daarbij een aantal leuke extra’s speciaal voor moederdag!

Als je ons boek bestelt, zullen wij het boek naar wens signeren en voorzien van een persoonlijke wens. Je krijgt er er een persoonlijke wenskaart én een velletje groeipapier bij, vol zaadjes voor een fleurig veldboeket! Speciaal voor mama!

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.